Informasjon og kontakt

Kundeservice

Vi ønsker å yte kundeservice så sant det er mulig. Som kortinnehaver er du knyttet direkte til din nasjonale organisasjon. Vi foreslår derfor at du kontakter din egen nasjonale distributør for å få best kundestøtte. Det samme gjelder for bestilling, fordi Camping Key Europe for tiden ikke tilbyr en sentral bestillingstjeneste. Vi henviser alle spørsmål vedrørende bestillinger til den nasjonale organisasjonen der bestillingen ble gjort. NHO Reiseliv, Norway. Ha ditt 16-sifrede kortnommer for hånden.

CKE-kortet i Storbritannia

I Storbritannia er det to klubber: The Camping & Caravanning Club (The Friendly Club) og The Caravan Club. Den første gir ingen CKE-rabatter, og er fremdeles i partnerskap med CCI. The Caravan Club har lovet å gi rabatter til innehavere av CKE-kort. Disse rabattene vil være de samme som CCI-rabattene. Kontrakten er imidlertid ikke formelt undertegnet ennå.

Campingplasser i Skandinavia godtar CKE. Hvordan fungerer dette egentlig?

I Skandinavia har Camping Key Europe erstattet Camping Card Scandinavia. Det betyr at for mange campingplasser i Skandinavia trenger du ikke lenger kjøpe et kort nummer to. Du kan levere inn CKE-kortet når du sjekker inn på campingplassen.

Hvorfor blir ikke CKE-kortet mitt godtatt på alle campingplasser?

Sammen med partnerne sine har Camping Key Europe gjort sitt ytterste for å informere alle campingplasser om det nye kortet. CKE gir deg rett til rabatter på alle campingplasser som har bestemt seg for å delta i rabatt- og fordelsprogrammet. I tillegg er det alle campingplassene selv som bestemmer om de vil godta CKE og alle andre campingkort som identitetsbevis. I Italia, for eksempel, er campingplassene rettslig forpliktet til å samle inn passene til gjestene, og campingkort kan ikke brukes som erstatnings-ID.

De grønne CKE-kortene er personlige, plastbelagte kort utelukkende for ANWB-medlemmer. Kortinnehaverens personlige opplysninger er trykt på kortet. Kortinnehaveren setter signaturen og pass- eller ID-kortnummer på baksiden av kortet. Dermed kan kortinnehaveren sjekke inn raskt og enkelt på campingplassen uten å måtte la passet bli liggende igjen resepsjonen. Det grønne CKE-kortet gir også kortinnehaveren rett til et omfattende CKE rabattprogram, og gratis tredjeparts ansvarsforsikring under oppholdet på campingplassen.

Som innehaver av et CKE-kort dekkes du av tredjeparts ansvarsforsikring på alle campingplasser. Forsikringen står på ditt navn, og er derfor ikke begrenset til campingplasser som aksepterer CKE.

De nordiske camping-organisasjonene:
SCR – Swedish Camping | NHO Reiseliv, Norge | Camping Finland | Camping Rådet, Danmark.