Mineralparken/Klatreskogen

10% på inngangsbilletter til Mineralparken og/eller i Klatreskogen.

Sesong: Mai –Oktober
Høysesong: 24. juni – 13. august
Gladmelding: Hver dag hele høysesongen deler vi ut nystekte rundstykker gratis til alle campinggjester!

Mer enn 1 million gjester har besøkt Mineralparken. Parken er unik på verdensbasis med utstillingen inne i fjellet, aktivitetene, de vakre omgivelsene og det helt spesielle temaet.

Alle barn elsker stein og på Mineralparken kan de lage figurer og smykker av stein. De kan se på stein og krystaller fra hele verden. De kan ta på dem og lære om dem, slik de ikke kan noen andre steder. For på Mineralparken er steinene og mineralene satt tilbake der de hører hjemme, nemlig inne i fjellet.

Hver dag hele høysesongen åpnes aktivitetene, flere klatretårn på vannet, vannsyklene, supersklia og badestranda med solsenger.

Hele sesongen, fra mai til oktober, er flere av aktivitetene åpne i tillegg til skattejakten inne i fjellet, utstillingen, spillehallen og den store lekeplassen. 

Det finnes også to spisesteder i parken, Rock Cafe og Rallaren Bistro. Les mer på mineralparken.no

Når du besøker Mineralparken Camping er det kun få skritt å gå til Klatreskogen. Alle aktivitetene her er bygget oppe i trærne med hele 4 zip wire over vannet. Klatreskogen er uten tvil Norges flotteste høydepark. Les mer på klatreskogen.no

Mineralparken Camping kan dere overnatte i telt, campingvogn eller bobil.  Sanitæranlegget er topp moderne med store baderom og vaskerom.  Campingen er meget familievennlig med egen grillbu, badestrand og fiskemuligheter. Det er strøm til alle plasser og egen tømmestasjon. Dere kan benytte lekeplassen og badestanda m/vannlekene på Mineralparken hele kvelden.

Tilbake